Atapark Perde Yıkama

(0312) 330 20 30

Atapark Perde Yıkama

Atapark Perde Yıkama

Atapark perde yıkama firmamız perde yıkama hizmetinde oldukça profesyonel bir firma haline gelmiştir. Perdelerin sökülüp takılmasından, yıkama işleminin yapılıp tekrar montajının yapılmasına, kadar bir emek sarf edilir. Bu hizmetin kaliteli bir şekilde meydana gelmesi için gerek kullandığımız perde yıkama şampuanları gerekse yıkama işleminde kullandığımız makineler rol oynamaktadır. Bu sayede mükemmel sonuçlar elde etmekteyiz. Firmamız sürekli teknolojiyi takip etmektedir. Bu süreçte yeni çıkan makineleri firmamız bünyesine katarak sizlere daha iyi hizmet vermekteyiz. Bu durumda perde yıkama makinesini de ilk olarak firmamız fabrikamıza dahil etmiştir. Perde yıkama sektörü profesyonellik gerektiren bir sektördür. Bu nedenle perdenizi yıkama yaptırmadan firmanızı iyi seçmelisiniz. Çünkü perde hassas malzemeden üretildiği için yıkaması da narin olmalıdır. Bu hususa dikkat eden, perde yıkama firmamız, çalışanlarımız sayesinde bu sorunları ortadan kaldırmaktadır.


Atapark Perde Yıkama

Özellikle stor ve zebra perdeler mekanizmalı perde olduğu için öncelikle sökerken dikkat edilmesi gerekir. Çünkü bazı perdeler güneşe maruz kaldığı için plastik kısımları zarar görüyor buda plastiğin sertleşmesine neden olmaktadır. Bu nedenle ekibimiz bu durumu bildiği için perdenin sökülme aşamasında öncelikle buna dikkat etmektedir. Perdelerin yıkama aşaması da, en çok dikkat gerektiren işlemler arasındadır. Çünkü perdeler hassas kumaşa sahiptir. Bu nedenle yıkama aşamasında, gerek suyun sıcaklığı, gerekse kullanılan deterjanlara çok dikkat edilmelidir. Aksi halde su çok sıcak ise çekme yapabilir yada soğuk ise kirleri çıkarmayabilir. Ayrıca kullanılan şampuanlar kararında olmalıdır aksi halde perdenin renginde solma yaşanabilir. Üstelik kullanılan şampuanın antibakteriyel niteliklere uygun olması gerekir. Çünkü perdelerin içindeki mikropları ve kirleri kırması için çok önemli bir faktördür.


Atapark Perde Yıkama

Atapark perde yıkama fabrikamızda perdeleriniz özenli bir şekilde zarar görmeden yıkanmaktadır. Ayrıca evinize gelen ekibimiz işinde uzman kişilerden oluşmaktadır. Bizlerden perde yıkama talebinde bulunduğunuzda ekibimiz evinize gelerek etrafa ve perdeye zarar vermeden yerinden sökmektedir. Fabrikamıza geldiğinde ise yıkamasına gerekli özen gösterilmektedir. Bu sayede sizler hem kaliteli, hemde hijyenik, perdelere ulaşmış olursunuz. Üstelik uygun fiyat politikamız ile sizlere yardımcı olmaktayız. Özellikle Keçiören başta olmak üzere Ankara’nın her bölgesine hizmet vermekteyiz, ayrıca ücretsiz servis imkanı sunmaktayız. Sizlerde Perde yıkama hizmeti almak isterseniz perde yıkama firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Üstelik firmamızdan Halı yıkama hizmeti almak isterseniz firmamıza ulaşabilirsiniz.


ŞİMDİ ARA