Atapark Yorgan Yıkama

(0312) 330 20 30

Atapark Yorgan Yıkama

Firmamız Atapark Yorgan Yıkama ile yorganlarınız garantili bir şekilde yıkanmaktadır. Üstelik Yorganları aldıktan sonra 3-4 gün içinde geri teslim ediyoruz. Sizlerde bu sayede uzun süre yorgansız kalmadan yorganlarınızı temizletmiş oluyorsunuz. Yorgan yıkama eskiden çok zahmetli bir işti şimdi ise yorgan yıkama firmaları bu zahmetli işi üstlenerek sizlere hizmet vermektedir. Fakat yorgan yıkama hizmeti alacağınız firmayı iyi seçmelisiniz. Çünkü yorganlar hassas kumaşlara ve yünlere sahiptir, bu nedenle yorgan yıkama hizmeti veren firma yorganların yıkama şeklini iyi bilmelidir. Aksi halde yorganlarınız da keçeleşme, sararma, ve renkli ise renginde bozulma meydana gelebilmektedir. Bu nedenle firma seçimi konusunda iyi araştırma yapmalısınız. Yorgan yıkama hizmeti veren firmalar büyük sanayi tipi makinelerde yıkama yaptığı için yorganlarda keçeleşme olmamaktadır.


Keçiören Atapark Yorgan Yıkama

Firmamız Atapark Yorgan Yıkama Profesyonel kadrosu ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Profesyonel yorgan yıkama kadromuz sayesinde sizlere daha iyi hizmet vermekteyiz. Yorgan yıkama yapan ekibimiz yorganların nasıl yıkanacağı ile ilgili gerekli tecrübeye sahiptirler. Bu sayede yorganlarınız fabrikamıza geldikten sonra 50 kiloluk makinelerde tek tek yıkanmaktadır. Antibakteriyel ve dezenfekteli şampuanlar kullanarak yorganlarda mikrop, bakteri, ve maytlar tamamen ölmektedir. Büyük sanayi tipi makinelerde yıkandığı için yorganlarda keçeleşme, sararma, ve bozulma kesinlikle yaşanmamaktadır. Bu sayede sizlere tertemiz yıkanmış yorganlarınızı teslim ederek, sizlere kaliteli hizmet vermekteyiz. Yorganlarınızı teslim aldıktan sonra garanti süresi 3 gün olmak kaydı ile yıkamasını beğenmediğiniz taktirde koşulsuz tekrar yıkama garantisi vardır.


Atapark Yorgan Yıkama

Yorgan yıkama firması Atapark yorgan yıkama ile zahmetsizce yorgan yıkama hizmeti almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Üstelik sizlerin eskisi gibi uğraşmanıza gerek kalmadı. Çünkü yorgan yıkama işlemi yorucu bir işlemdir. Yorganları önce açacaksınız daha sonra yünü yıkayacaksınız sonra kurutup çırpma işlemini yapacaksınız. Dolayısıyla hem çok yorucu hemde çok uzun süren bir işlemdir. Belkide bu şekilde daha temiz olduğunu sanıyorsunuz ama inanınki bizim yaptığımız işlem ile aynı sonucu alacaksınız. Yorganları bize verdiğiniz zaman aynı kalitede temizlik olacaktır. Arasında ki fark siz yaptığınızda yorucu ve zaman kaybı ile sonuçlanacaktır. Ama firmamızdan hizmet aldığınızda hem yorulmayacak hem zaman kaybetmeyeceksiniz hemde aynı kalitede temizlik elde edeceksiniz. Bu sayede kalan zamanınızı daha güzel değerlendire bileceksiniz. Üstelik yorulmadan hijyenik bir şekilde yıkanmış yorganlar ile keyifli uyuyabileceksiniz. Halı yıkama hizmetimizden de yararlanmak için link aracılığı ile bilgi alabilirsiniz.


ŞİMDİ ARA